Zoeken naar golfplaten afmetingen

 
 
golfplaten afmetingen
Metalen platen Golfplaten Dak platen.
Aluminium met Anti-Drup vilt. Verschillen staal / alu. Meer informatie over onze dak golfplaten. Hier vindt u informatie en prijzen over onze stalen en aluminium golfplaten voor dakbedekking. Deze golfplaten kunt u voordelig met en zonder Anti-Drup viltlaag online bestellen. Kies de gewenste golplaat de coating en kleur gewenste dikte en bereken eenvoudig uw prijs. Het profiel 18/1064 is een stalen of aluminium profielplaat geprofileerd als golfplaat. De afstand van golftop tot golftop is 76 mm en de hoogte van de golf is 18 mm.
Vind golfplaten in Dakpannen en Dakbedekking op Marktplaats.nl.
Nieuw Ophalen of Verzenden. Zeer mooie cementvezel golfplaten. zeer mooie cementvezel golfplaten bij grote afname bijzonder scherpe prijzen. Afmetingen breedte 110cm werkende breedte 105cm lengte 122/152/158/214/305cm andere lengtes op aanvraag! Kleur zwart prijs vanaf 495 per m. Nieuw Ophalen of Verzenden. Golfplaat op rol op elke maat afgesneden Extra Korting! De beste kwaliteit golfplaten op rol op elke gewenste maat en uit voorraad leverbaar! We leveren de golfplaat op rol op elke gewenste maat in 9 vaste lengte maten.
Golfplaten Platina B.V.
Hieronder vindt u de technische gegevens van ons standaard type golfplaat de Eternit Ecolor. U kunt hier onze bevestigingsrichtlijnen downloaden. Naast de standaard golfplaten leveren wij ook lichtdoorlatende polycarbonaat golfplaten.
Golfplaten kopen? Golfplaat voor een waterdicht dak Praxis.
39 resultaten gesorteerd op. Golfplaten kopen bij Praxis. Golfplaten als goede dakbedekking. Heb je een afdak gebouwd en zoek je een goede golfplaat om het dak eenvoudig af te maken? Wil je het tuinhuis weer waterdicht krijgen en meteen een waterafvoer plaatsen? Is jouw carport donker en wil je er meer daglicht onder krijgen met doorzichtige golfplaten? Bij Praxis vind je dakbedekking in heel veel soorten en maten. Zo hebben wij verschillende soorten doorzichtige golfplaten waarmee je alle overkappingen licht houdt.
Transparante golfplaten Golfplatenkopen.nl.
Kleine en grote golfplaten in meerdere breedte en lengte maten zodat er altijd een heldere golfplaat is welke voor u geschikt is. Ook voor de oude eternit en asbest plaat afmetingen hebben we golfplaten.
Boshoeve.com golfplaten pvc helder.
110 cm breed werkende breedte is 105 cm11 mm dik. De prijs is 10.00 per m2 inclusief btw. Tevens hebben wij de volgende OWOLUX glasheldere pvc golfplaten op voorraad golfprofiel 76/18. 244 cm en 305 cm lang. 110 cm breed werkende breedte is 105 cm11 mm dik. De prijs is 1100 per m2. Spaanplaatschroef met verzonken kop met bevestigingstoebehoren voor 76/18. Sets bestaan uit 20 stuks voor 1000 per set incl btw.
Vind golfplaten eternit in Doe-het-zelf en Verbouw op Marktplaats.nl.
Advertenties gerelateerd aan golfplaten eternit. Golfplaten Golfplaat Ecolor Eternit. Ecolor vezelcement golfplaten zijn geprofileerde platen leverbaar in diverse afmetingen. A-kwaliteit voor jarenlange levensduur. Afmeting prijs inclusief btw 122x110cm 1930 153x110cm 2577 183x110cm 3083 214x110cm 3607 244x110cm 4113 275x110cm 5611 305x110cm. Landini Golfplaten Vezelcement De sterkste golfplaat. Landini golfplaten zijn dubbelgeperste vezelcement golfplaten die onder anderen toegepast worden in stallen en utiliteitsbouw. Maar ook bijvoorbeeld in fietsenstallingen en schuren vinden ze hun toepassing. Sleiderink hout en bouwmaterialen levert de gecoate landini golfplaat tegen de scherpste prijs!
Eternit golfplaten.
Naast deze innovatieve dekmethode blijft de klassieke dekmethode bij de Ecolor golfplaten ook toepasbaar. Ecolor golfplaten zijn leverbaar met voor het ronddekken standaard uniforme hoek-afschuining. Dit beperkt niet alleen het afval op de bouwplaats ook het leggen gaat sneller en eenvoudiger en het foutief verzagen van de hoeken behoort definitief tot het verleden. Uit ervaringen blijkt dat veel gebouwen waarop Ecolor en Ecolor Extra golfplaten verwerkt worden bestemd zijn voor de opslag van landbouwproducten het houden van vee het overkappen van maneges etc. Alle van deze toepassingen zijn situaties waar een verhoogd vochtaanbod vanuit de onderliggende ruimte verwacht mag worden.
Golfplaten Middendorp Montage Kootwijkerbroek.
Met aandacht voor de klant. komt het beste advies tot stand. Asbest van uw dak? We houden de lijnen kort. en de prijs scherp. Golfplaten zijn geprofileerde platen leverbaar in diverse kleuren en afmetingen. Golfplaten geven een traditionele uitstraling aan uw stal. Golfplaten kunnen koud op het dak gelegd worden maar kunnen ook na-geisoleerd worden met isolatieplaten.De dwarsdoorsnede wordt gevormd door nagenoeg sinusvormige golven. Deze producten zijn samengesteld uit Portlandcement aangevuld met minerale toeslagstoffen en synthetische vezels. Om een constante kwaliteit te kunnen garanderen worden ze geproduceerd door middel van zeer geavanceerde procestechnologie├źn. Daarbij wordt de toplaag tweemaal voorzien van een hoogwaardige coating op basis van acrylaten zelfs de kopse kanten worden gecoat. Meer informatie over onze leveranciers? Kijk ook een hier.
Bouwimpex Secursil golfplaten NT.
Een belangrijke toepassing is de vervanging van oude asbesthoudende golfplaten. Omdat de Secursil golfplaten uitvoerig zijn getest kan de beste waarborg voor een probleemloos dak worden gegeven. Natuurlijk worden de Secursil golfplaten NT geleverd in de bekende standaard afmetingen in negen fraaie kleuren. Compleet met een volledig programma hulpstukken. De Secursil golfplaten NT worden zonder meerprijs geleverd in een negental standaard kleuren. Naast de kleuren lichtgrijs en zwart worden nog zeven andere kleuren geleverd. Secursil golfplaten NT worden geleverd met het voor Europa belangrijke CE-certificaat. Afgifte van dit certificaat heeft plaatsgevonden na beoordeling van het kwaliteitssysteem van de fabrikant. Dit kwaliteitssysteem wordt regelmatig aan de hand van de geldende beoordelingsrichtlijnen gecontroleerd.

Contacteer ons