Zoeken naar eternit ecolor

 
 
eternit ecolor
Ecolor Golfplaten NR.76 Donkergrijs L 1220 mm FALK Handel B.V.
Bent u opzoek naar een speciale maat? Wij zijn te bereiken via chat of e-mail of telefoon. Chat met ons Stuur een e-mail. Home / Golfplaten / Eternit golfplaten / Ecolor Golfplaten NR.76 Donkergrijs L 1220 mm. Ecolor Golfplaten NR.76 Donkergrijs L 1220 mm. Eternit Herbehandelingsverf Donkergrijs 81. Ecolor K-nokstuk NR.76 Donkergrijs boven. Ecolor V-nok NR.76 Donkergrijs. Ecolor MK-topgevelstuk NR.76 Donkergrijs b. Golfplaatbout RVS 7 x 110 mm. Ecolor vezelcement golfplaten zijn geprofileerde platen en leverbaar uit de voorraad in de standaardkleur donkergrijs. De platen zijn absoluut condensvrij roestvrij en geluidsisolerend.
Ecolor Golfplaten Eternit Golfplaten Eternit golfplaat Ecolor Dakplaten.
Product was successfully added to your shopping cart. Go to cart page Ga verder. Bouwbestel heeft in het online assortiment golfplaten van het merk Ecolor. De Ecolor golfplaten zijn bij ons tegen redelijke prijs verkrijgbaar in donkergrijs. Behalve de Ecolor golfplaten vindt u in ons aanbod ook alle benodigde hulpstukken om uw dak volledig af te werken en lekvrij te maken. Dus ook voor nokstukken bovenstukken topgevelstukken en golfplaatbouten RVS met sluitschelp tegen een scherpe prijs bent u bij ons aan het juiste adres. Is er behoefte aan het creëren van meer lichtinval bijvoorbeeld in een schuur of als extra lichttoevoer in een normaal golfplaten dak dan kunt u kiezen voor de Ecolor golfplaten lichthelder.
Vind golfplaten eternit in Doe-het-zelf en Verbouw op Marktplaats.nl.
Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Ik heb het begrepen. 27 resultaten voor golfplaten eternit. Dakpannen en Dakbedekking 21. IJzerwaren en Bevestigingsmiddelen 4. Overige Doe-het-zelf en Verbouw 1. Platen en Panelen 1. Moet nu weg 0. Zo goed als nieuw Zo goed als nieuw 3. Ophalen of Verzenden Ophalen of Verzenden 4. Bewaar deze zoekopdracht en ontvang nieuwe resultaten per e-mail. Nu ook voor het bewaren van uitgebreide zoekopdrachten.
Eternit ecolor nt golfplaat donkergrijs 819 3050 x 1100 mm PontMeyer.
eternit ecolor nt golfplaat donkergrijs 819. KOMO attest met productcertificaat K20914/05. Wilt u het product liever afhalen in één van onze 45 vestigingen? Dit artikel is met 1-2 werkdagen af te halen op onderstaande vestigingen.
Contact Online Bouwmaterialen.
Online Bouwmaterialen is leverancier van bouwmaterialen voor zzp-ers bedrijven en particulieren. Wij bieden u de beste producten een scherpe prijs en een snelle levering op de door u gewenste locatie! De bouwmaterialen zijn gemakkelijk online te bestellen!
Ecolor golfplaat BMN Bouwmaterialen groothandel.
De geprofileerde Ecolor golfplaten zijn samengesteld uit portlandcement aangevuld met minerale toeslagstoffen en synthetische vezels. Verder zijn de platen voorzien van een hoogwaardige coating op basis van acrylaten. Naast de Ecolor golfplaten van Eternit bieden wij ook de benodigde hulpstukken aan nokstukken topgevelstukken kitsnoer en windveren. Artikelen 1 tot 12 van 13 in totaal. Ecolor Golfplaat NCG Nr.76 214X110 Cm Donkergrijs 819. Eternit Ecolor golfplaat recht NCG donkergrijs L 214cm. Login om te bestellen. Ecolor Golfplaat NCG Nr.76 183X110 Cm Donkergrijs 819.
eternit ecolor nt golfplaat donker grijs 819 Bouwdiscount.
Eternit Ecolor nt golfplaat donker grijs 819 1530x1100. Eternit Ecolor nt golfplaat donker grijs 819 1530x1100. Eternit Ecolor nt golfplaat donker grijs 819 1530x1100. omschrijving eternit ecolor nt golfplaat donker grijs 819. Plaatmateriaal voor een scherpe prijs online bestellen.
Ecolor.
Gedurende 10 jaar vanaf de levering garandeert Eternit bij plaatsing volgens de voorschriften en volgens de regels van goed vakmanschap normale gebruiksomstandigheden en een normaal atmosferisch milieu de intrinsieke kwaliteiten van de Eternit golfplaten ECOLOR inzake waterdichtheid wateropslorping door onderdompeling vorstweerstand en buigsterkte overeenkomstig de bij levering geldende technische goedkeuringen of normen terzake. 10 jaar garantie op homogene veroudering. Gedurende 10 jaar vanaf de levering garandeert Eternit bovendien een homogene en gelijkmatige evolutie van het uitzicht van de ECOLOR golfplaten voorzien van een coatinglaag met behoud van de basistint rekening houdend met een patina eigen aan elk verouderingsproces. De volledige garantietekst die de toepassingsvoorwaarden van de garantie uiteenzet is beschikbaar in de tab service en downloads.
Golfplaten.
Klik op de foto voor meer informatie. Bekijk hier het Ecolor Iso paneel. Ontdek de geïsoleerde en de geventileerde golfplaat! Tel golfplaten 31 547 28 88 88. Tel pannen en leien 31 547 28 88 07. Tel gevelmateriaal 31 30 236 87 32.

Contacteer ons